Chalets te koop

Ben je op zoek naar een chalet te koop? Verken ons assortiment aan hoogwaardige chalets. Onze chalets bieden ruimte, ultiem comfort en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons vind je een chalet die naadloos aansluit bij je voorkeuren.
scroll down
Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Geen resultaten gevonden. Verwijder filters.

Waarom een chalet kopen bij Debaillie?

Een nieuwe chalet kopen kan vaak een hele onderneming zijn. Het aanbod is zo uitgebreid dat het soms overweldigend kan zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat we je optimaal kunnen begeleiden bij het proces van het kopen van je nieuwe chalet. Om de beste beslissing te maken, ben je altijd van harte welkom op ons showterrein, waar onze ervaren specialisten je met veel enthousiasme persoonlijk rondleiden. Tijdens ons eerste gesprek stemmen we onze kennis af op jouw persoonlijke voorkeuren, zodat we zeker weten dat we 100% aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. 

Naast onze persoonlijke aanpak hechten we bij Caravancenter Debaillie ook veel waarde aan kwaliteit. Al geruime tijd zijn we de exclusieve dealer van premium chalet merken. Alle chalets worden vervaardigd met de meest duurzame materialen en met oog voor de hoogste afwerkingskwaliteit. Verfijning, huiselijk comfort, subtiele luxe, esthetiek, authentieke materialen en hoogwaardig vakmanschap vormen de basis van ons productieproces. Wil je een hoogwaardig chalet kopen? Ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard gaat kwaliteit hand in hand met garantie. Onze unieke garantieformule getuigt van het vertrouwen dat wij hebben in onze merken. Standaard bieden we op alle modellen een minimale garantie van 2 jaar. In veel gevallen kan dit zelfs oplopen tot 5 jaar garantie.

Financiering van je nieuwe chalet

Op zoek naar een nieuwe chalet of stacaravan te koop, maar beschik je niet meteen over het vereiste middelen? Via onze vaste partner bieden we interessante financieringsformules aan voor 100% van het aankoopbedrag. Zo ligt een tweede verblijf aan zee of in de ardennen ook voor jou binnen handbereik. Zo moet je jouw droomvakanties niet langer uitstellen, maar geniet je meteen van je eigen vakantieplek.

Voor de maandelijkse terugbetalingen geldt een maximumtermijn tot 12 jaar. Voor de financiering kan je in zee gaan met 1 van onze partners of met je eigen vertrouwde bank.

Veelgestelde vragen over chalets

Wat kost een nieuwe chalet?

Als je een chalet koopt, dan is de prijs natuurlijk een doorslaggevende factor. Net zoals bij vele andere producten, is er een groot verschil in prijs tussen verschillende chalets. Voor een instapmodel moet je tussen de 50.000 euro en 70.000 euro rekenen. Wil je meer comfort en kies je bewust voor een model dat afgewerkt is met duurzame materialen? Dan moet je rekening houden met een prijs tussen de 70.000 euro en 150.000 euro.

De prijs van een chalet zal dus sterk beïnvloed worden door de gebruikte materialen, maar ook door de afmetingen en het aantal kamers in de chalet.

Kan ik een chalet gebruiken als mantelzorgwoning?

Absoluut, een chalet kan perfect dienst doen als mantelzorgwoning. Zou je graag een nieuwe chalet kopen? Bij Debaillie ben je aan het juiste adres voor advies en aankoop.

MEER INFORMATIE

Wenst u meer informatie over ons caravancenter?
Vraag onze brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen