Tweedehands stacaravans & chaletste koop

Zoek je een tweedehands stacaravan of chalet te koop? Bij Caravancenter Debaillie vind je de tweedehands stacaravan die naadloos aansluit bij je smaak en persoonlijke voorkeuren.
scroll down
Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Waarom een 2dehands stacaravan kopen bij Debaillie?

Een tweedehands stacaravan kopen is een spannende onderneming want het is een grote investering. Omdat het zo een belangrijke aankoop is vinden we het belangrijk dat we je optimaal kunnen begeleiden tijdens het aankoopproces van je 2dehands stacaravan. Je bent steeds welkom op ons showterrein waar onze ervaren mensen je met veel enthousiasme de verschillende stacaravans kunnen tonen.

Omdat de investering in een tweedehands stacaravan een pak lager is in vergelijking met de aankoop van een nieuwe stacaravan, stijgt de vraag naar tweedehands stacaravans enorm de laatste jaren. We vinden het dan ook belangrijk dat we steeds tweedehands stacaravans te koop hebben in ons aanbod. Wanneer je ervoor kiest om bij ons een tweedehands stacaravan te kopen, dan kunnen wij die plaatsen op elke gewenste locatie in België.

Tweedehands stacaravans van verschillende merken

Bij Debaillie kun je terecht voor 2dehands stacaravans van vrijwel alle bekende kwaliteitsmerken. Zo kun je bij ons stacaravans kopen van: ABI, Atlas, Swift, Willerby, Europa, Lark, Victory Leisure Homes, Regal Holiday Homes, Delta, Pemberton, Arronbrook, Louisiane en Arcabo.

Veelgestelde vragen over tweedehands stacaravans

Wat kost een tweedehands stacaravan?

Een tweedehands stacaravan kan je kopen vanaf 2000 euro. Veel hangt af van de leeftijd van de caravan en de staat waarin het exemplaar zich bevindt. Is het interieur nog in goede staat? Zijn er vochtproblemen aanwezig? Allemaal zaken die impact hebben op de kostprijs.

Wat kost het om een tweedehands stacaravan te vervoeren?

Een tweedehands stacaravan te koop gezien en je wil die vervoeren naar een andere locatie? Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Om een 2dehands stacaravan te vervoeren heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een tweedehands stacaravan koopt bij Debaillie, dan maken wij telkens een prijs op maat. De prijs is afhankelijk van de grootte van de stacaravan en de afstand die moet afgelegd worden.

Waar moet je op letten bij de aan koop van een tweedehands stacaravan?

Als je een tweedehands stacaravan koopt, dan zijn er een aantal zaken waar je moet op letten. Let goed op lekkage in de hoeken of het plafond. Vochtplekken en/of schimmelvorming wil je ten allen tijde vermijden. Als er een vreemde geur in de caravan hangt, dan is er iets mis.

Zijn de ramen van dubbel glas? Deze zijn namelijk een stuk beter geïsoleerd dan ramen van enkel glas. Het is ook verstandig om er op te letten of de ramen goed beveiligd zijn tegen inbraak. Het zou toch zonde zijn als al je waardevolle bezittingen gestolen worden?

Let er bij een tweedehands stacaravan ook op dat alle keukenapparaten (oven, fornuis, dampkap,…) nog goed functioneren. Als je dit moet laten herstellen, of erger, laten vervangen, dan kan dit aardig oplopen bovenop je budget.

Van de keuken gaan we naar de slaapkamer. Omdat stacaravans compact ingericht zijn, durven de bedden wel al eens speciale maten hebben. Let er dus op bij een tweedehands stacaravan of de matrassen nog in goede staat zijn. Of informeer eens op voorhand hoeveel het kost om een nieuwe matras te laten maken.

Neem je vaak je laptop mee op reis om Netflix te kijken? Check dan even of er voldoende stopcontacten aanwezig zijn. Niets is zo vervelend als een stacaravan die vol ligt met verlengsnoeren waarover je vaak struikelt.

MEER INFORMATIE

Wenst u meer informatie over ons caravancenter?
Vraag onze brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen