scroll down

Over Debaillie

CREATING LASTING MEMORIES AND UNFORGETTABLE EXPERIENCES…

Groep Debaillie is een puur familiebedrijf met een zeer sterke reputatie in vakmanschap en oog voor detail. Met zijn meer dan 70 jaar aan ervaring is de Groep sinds jaar en dag een gevestigde waarde op het gebied van vastgoedontwikkeling.

Zo’n 20 jaar geleden besliste de familie Debaillie haar investeringen te diversifiëren en waagde zich in de recreatiesector. De familie deed in die korte tijd haar naam alle eer aan en is nu meer dan een belangrijke speler in de toeristische logies. Vandaag bieden we niet minder dan 450 staanplaatsen aan en zijn we de specialist bij uitstek in dé stacaravanwereld.

Vanaf de aankoop tot de oplevering heeft u rechtstreeks contact met de eigenaar. Zo geniet u van een uitstekende service en begeleiding zowel voor, tijden als na de verkoop...

Ontdek hier onze stacaravans te koop

Sinds 1950

Familiegeschiedenis

Debaillie Groep werd opgericht in 1950 en evolueerde over drie generaties heen van aannemer tot gevestigde waarde in de ontwikkeling en verkoop van residentieel vastgoed.
Read more
Zorgeloos Investeren

Onze filosofie

Zorgeloos investeren, daar staan we voor. Door in te zetten op kwaliteit, duurzame materialen en duidelijke afspraken, met onze drie waarden als rode draad.
Read more
Investeren in vastgoed

Aankoopprocedure

Persoonlijk, transparant en eerlijk. Daar staan we voor. We begeleiden je stap voor stap naar de aankoop van je tweede verblijf.
Read more
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal