scroll down

Perceelaanleg

Ook na het plaatsen van je stacaravan op je favoriete camping kan je op ons blijven rekenen.

Van A tot Z kunnen wij zorgen voor de aanleg van het perceel. Zo geniet jij meteen van een zorgeloze vakantie in je nieuwe tweede verblijf.

Wij kunnen instaan onder andere voor:

  • Afbraakwerken
  • Aansluitingen van nuts
  • Grondwerken
  • Terrassen
  • Onderbouw
  • Tuinhuizen
  • Trappen

Afbraakwerken

Er staat een oude stacaravan op het perceel of je hebt na vele jaren plezier een stacaravan die moet afgebroken worden? Deze taak kunnen wij op ons nemen. We beschikken over het nodige materieel en recycleren deze volgens de normen.

Grondwerken

Alles begint met een goede voorbereiding. Vooraleer we starten met de aanleg van het perceel, graven we de grond af, voorzien we sleuven voor de boordstenen en doen we al het nodige voor een vlotte uitvoering van de verhardingswerken. Samen maken we van je tweede verblijf een echte thuis, waar je vanaf dag één kunt genieten.

Terras en boordsteen

We zorgen voor de volledige aanleg van je terras, van tegels tot boordstenen. We kiezen hierbij voor tegels in graniet van minimum 40cmx40cm groot en +/ 2cm dik. De terrassen zijn steeds rondom rond voorzien van een boordsteen type ID4 20x6cm in beton. Grasdallen zijn 40cmx60cm groot, +/- 10cm dik en van het type beton.

Onderbouw

Om zeker te zijn dat je het hele jaar door kan genieten van je nieuwe stacaravan is het interessant om je stacaravan onderaan dicht te maken. De ruimte van 40cm hoog wordt rondom bekleed met kwalitatief geïmpregneerd hout en goed geïsoleerd met de nodige PUR-platen. Rondom zijn er toegangsluiken voorzien zodanig u steeds uw leidingen kan controleren of onderhouden.

Trappen

Voor de toegangstrap aan de ingang van de stacaravan bieden we een keuze uit verschillende uitvoeringen: een enkele trap met een leuning links of rechts, of een dubbele trap. De trappen zijn gemaakt uit geïmpregneerd kwalitatief hout.

Tuinhuis

Een plek waar je je tuinstoelen, ligzetels of ander buitenmateriaal veilig in kwijt kan: een tuinhuis op je perceel komt altijd van pas. Het model dat we aanbieden, is 2m op 2m en gemaakt van geïmpregneerd kwalitatief hout.

Omheining

Als kers op de taart voorzien we een omheining rond de stacaravan van 1m hoog, van het type Betafence of gelijkwaardig in groene kleur. Aan de straatkant is er steeds een dubbele draaipoort van 3m breed en 1m hoog en een enkele draaipoort van 1m breed en 1m hoog.

Vrijblijvende offerte

Contacteer ons voor een afspraak om samen de mogelijkheden te bekijken. We bezorgen je vrijblijvend een offerte op maat van jouw project.
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen