Stacaravan te koop op camping aan zee

Ben je op zoek naar een stacaravan te koop op een camping aan zee? Dan vind je op camping Ponderosa ongetwijfeld wat je zoekt. Ontdek ons aanbod kwalitatieve stacaravans.
Stacaravan te koop op camping aan zee
scroll down
Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Waarom kiezen voor camping Ponderosa?

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te genieten van je stacaravan? Overweeg dan camping Ponderosa in Middelkerke, waar je ruimte en comfort naadloos combineert op een toplocatie. Je ontdekt hier een van de parels aan de Belgische kust: een camping met 450 staanplaatsen, elk voorzien van een eigen 16A-aansluiting voor water en elektriciteit. Het hele jaar door. En de zekerheid van een conciërge, die dag en nacht aanwezig is, geeft je dat veilige gevoel dat thuis heet.

Met het volledig vernieuwde wegennet beweeg je je moeiteloos over de camping. Rust en toegankelijkheid gaan hier hand in hand. Door recente uitbreidingen en renovaties zijn er enkele plekken vrijgekomen, precies passend voor jouw stacaravan, of die nu 9, 10, 11, 12 of 13 meter lang is. 

Bovendien zijn er plannen in opmaak om een nieuwe kantine te bouwen, met speelzone. Zo kunnen ook de allerkleinsten hun energie kwijt. 

Op slechts enkele minuten wandelen van Camping Ponderosa ligt de zeedijk, met daarachter het uitgestrekte strand en de verfrissende zee. En voor je dagelijkse boodschappen? Supermarkten zoals Lidl en Colruyt bevinden zich ook op een comfortabele wandelafstand..

Kies voor een jaar vol gemak en plezier, kies voor de Ponderosa camping aan zee, het hele jaar door geopend. Een beslissing waar je geen spijt van krijgt.

Stacaravan kopen via Caravancenter Debaillie

Voor de aankoop van je stacaravan op camping Ponderosa kan je ook beroep doen op Caravancenter Debaillie. Wij hebben verschillende nieuwe en tweedehands stacaravans te koop

Als stacaravan dealer van ons eigen premium merk, staan wij al jarenlang garant voor exclusiviteit en kwaliteit. Elke stacaravan is een toonbeeld van duurzaamheid, gecreëerd met de meest robuuste materialen en afgewerkt tot in de perfectie. Wat je bij ons vindt, is een samensmelting van huiselijk comfort en discrete luxe, waarbij esthetiek en authenticiteit hand in hand gaan met superieur handwerk.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse tweedehands stacaravans van verschillende gerenommeerde merken zoals ABI, Atlas, Swift, Willerby, Victory Leisure Homes, Regal Holiday Homes, Delta, Pemberton, Arronbrook, Louisiane en Arcabo.

Kostprijs om een staanplaats te huren

Als je een staanplaats voor je stacaravan zoekt op camping Ponderosa, is het belangrijk om te weten dat kopen hier geen optie is; huren is de enige mogelijkheid. De kosten voor een jaarhuur variëren, voornamelijk afhankelijk van de lengte van je stacaravan. De prijzen beginnen bij € 2.500,00. Maar let op, er zijn nog andere factoren die een rol spelen in de uiteindelijke huurprijs. Als je een grotere plaats nodig hebt, zal dit iets extra kosten. Ook de locatie binnen het park is van invloed; een plek dicht bij de zee betekent bijvoorbeeld een hogere huur. En als je behoefte hebt aan een extra staanplaats, moet je rekening houden met een toename in de huurkosten. Kortom, de prijs die je betaalt, hangt af van jouw specifieke wensen en behoeften.

MEER INFORMATIE

Wenst u meer informatie over ons caravancenter?
Vraag onze brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen