Stacaravan te koop in Blankenberge

Wil je een nieuwe stacaravan kopen in Blankenberge? Onze stacaravans worden gemaakt met de duurzaamste materialen. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan stacaravans ontdek je bij ons zeker het perfecte vakantieverblijf dat bij je past.
Stacaravan te koop in Blankenberge
scroll down
5 Jaar Garantie

TOT 5 JAAR GARANTIE

Uitgebreid Aanbod

GROOT AANBOD

meer dan 450 tevreden klanten

+ 450 TEVREDEN KLANTEN

ervaring

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

financiering op maat

FINANCIERING OP MAAT

Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Nieuw

BIARRITZ

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Biarritz
Read more
Nieuw

MARSEILLE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Marseille
Read more
Nieuw

FLORENCE

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Florence
Read more
Nieuw

TOULOUSE

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Toulouse
Read more
Nieuw

BORDEAUX

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Bordeaux
Read more
Nieuw

ANTIBES

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Antibes
Read more
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Ben je op zoek naar een stacaravan te koop? Bij Caravancenter Debaillie vind je een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands stacaravans die perfect aansluiten op jouw wensen. Verken onze collectie van hoogwaardige merken zoals Positano, Megève, Lausanne, Kensington, Aspen en Courchevel. Of je nu kiest voor luxe, comfort of duurzaamheid, wij hebben de ideale stacaravan voor jou. Bekijk ons aanbod vandaag nog en vind de stacaravan van je dromen!

Waarom een stacaravan kopen in Blankenberge?

Blankenberge is, samen met Oostende, één van de belangrijkste kuststeden. De stad telt zo’n 20.000 inwoners, maar in de zomer zijn dat er natuurlijk nog een pak meer. Heel wat Belgen en buitenlanders kiezen ervoor om hier een caravan te kopen aan zee om diverse redenen:

Eerst en vooral: Blankenberge is een badstad met heel wat bezienswaardigheden die je het hele jaar door kunt komen bewonderen. Zo heb je het Oud Stadhuis dat rond 1680 gebouwd werd, het oude Postgebouw, De Paravang en het huisje van Majutte. Ook voor kinderen valt er heel wat te beleven in deze leuke stad: een bezoek aan het Serpentarium, het Sea Life Centre,… Blankenberge heeft heel wat troeven om jong en oud te kunnen boeien. Als je een stacaravan koopt in Blankenberge, dan heb verveel je je nooit.

Ook aan activiteiten en evenementen zeker geen gebrek in deze leuke stad. Tijdens de warme zomermaanden heeft Blankenberge een zeer uitgebreide activiteiten kalender. Zo zijn er heel wat rommel- en avondmarkten, kun je rijden met gekke fietsen, minigolfen in het Leopoldpark en dansen op de beats van het Dancefestival Beachland. Ook de Parkies concerten zijn heel populair in Blankenberge.

Blankenberge beschikt ook over een zeer gezellig zeedijk. Na een stevige wandeling kun je heerlijk uitblazen met een dame blanche of Luikse wafel in één van de vele gezellige brasserieën en van een oogverblindende zonsondergang genieten.

Nog niet helemaal overtuigd om een stacaravan te kopen in Blankenberge? Dan kan het sportaanbod je misschien over de streep trekken. In Blankenberge zijn er opties bij de vleet: kitesurfen, zeilen, windsurfen,… Watersport genoeg! Liever Bowlen, fietsen of wandelen? Ook daar zijn de opties legio.

Voor meer info kun je terecht op de website van visit Blankenberge

Populaire campings in Blankenberge

Is de kogel door de kerk en koop je een stacaravan in Blankenberge, dan moet je natuurlijk nog een geschikte camping vinden. Er zijn heel wat fijne campings waar we je een staanplaats kunnen aanbevelen. Zo is er bijvoorbeeld camping Jaboree of camping Bonanza.

 Als je ervoor kiest om een stacaravan te kopen bij stacaravan dealer Debaillie, dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale staanplaats in Blankenberge. Dankzij ons uitgebreide netwerk van campings over heel België en daarbuiten geniet je eender waar van jouw tweede verblijf.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een stacaravan in Blankenberge

Wat kost een stacaravan in Blankenberge?

Als je een gloednieuwe caravan koopt in stad Blankenberge, dan moet je rekening houden met een budget van ongeveer 50.000 tot 70.000 euro voor een instapmodel. De kostprijs van een stacaravan zal vooral beïnvloed worden door de grootte en de keuze van de materialen voor de afwerking. Kies je voor kwaliteit en ga je voor duurzame materialen? Dan betaal je iets meer.

Een tweedehands stacaravan kopen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zal de prijs lager zijn in vergelijking met de aankoop van een nieuwe stacaravan. De leeftijd en staat van de caravan zullen daar vooral bepalend zijn voor de prijs.  Zijn er vochtproblemen aanwezig in de caravan? Dan zal dit de prijs enorm drukken.

Wat kost het om een stacaravan te vervoeren naar Blankenberge?

Om een stacaravan te vervoeren heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een nieuwe stacaravan koopt bij Caravancenter Debaillie dan is deze dienst inbegrepen in de prijs. We bekijken dit wel altijd geval per geval.

Ik heb nog geen staanplaats gevonden in Blankenberge. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat kan. Caravancenter Debaillie heeft goede contacten met campings in heel België. Hierdoor kunnen we je helpen aan een prachtige staanplaats.

Is een stacaravan hetzelfde als een chalet?

Neen, er is een verschil tussen een stacaravan en een chalet. ze verschillen voornamelijk in materiaal, mobiliteit, ontwerp, comfort en prijs. Chalets, vaak van hout, zijn stationair en bieden een traditioneel, rustiek uiterlijk met betere isolatie en comfort, vooral in extreme weersomstandigheden. Stacaravans daarentegen zijn gemaakt van lichtere materialen zoals aluminium, zijn makkelijker te verplaatsen en hebben een moderner ontwerp. Over het algemeen zijn chalets duurder dan stacaravans vanwege hun robuustere bouw en grotere afmetingen.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over ons aanbod stacaravans?
Vraag de brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen