Stacaravan te koop in De Haan

Wil je een nieuwe stacaravan kopen in De Haan? Dan ben je bij Caravancenter Debaillie aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn wij een betrouwbare partner om je stacaravan droom te realiseren aan zee.
Stacaravan te koop in De Haan
scroll down
5 Jaar Garantie

TOT 5 JAAR GARANTIE

Uitgebreid Aanbod

GROOT AANBOD

meer dan 450 tevreden klanten

+ 450 TEVREDEN KLANTEN

ervaring

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

financiering op maat

FINANCIERING OP MAAT

Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Waarom een stacaravan kopen in De Haan?

De Haan is een heel populaire kustgemeente en is gelegen tussen Blankenberge en Bredene. In totaal telt het ongeveer 5000 inwoners, gespreid over drie deelgemeenten: Vlissegem, Klemskerke en Wenduine. De Haan is trouwens opgenomen in de lijst van de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen. Wie zou daar nu geen stacaravan willen kopen aan zee?

De Haan is een elegante badplaats waar je kunt relaxen en onthaasten. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je gaan paardrijden, fietsen of wandelen langs één van de mooie wandelroutes. Hou je van mooie gebouwen en architectuur? Dan moet je zeker eens door de Concessiewijk stappen.  

Ook voor de cultuurliefhebbers valt er heel wat te beleven in deze kustgemeente. Jaarlijks worden er in De Haan heel wat leuke evenementen georganiseerd. Denk maar aan het grootste Belle Epoquefeest Trammelant, de Oude Klepper Parade (motor voertuigen), de Zeewijding, de Molenfeesten en de Reuzenfeesten in Wenduine,… Als je een stacaravan koopt in De Haan, valt er altijd wel iets te beleven.

Wist je trouwens dat De Haan het langste strand heeft van de Belgische Kust? Daar zijn ze best trots op. In de zomer is het strand gezellig druk, maar zeker niet té druk.

Populaire campings in De Haan

Beslist om een stacaravan te kopen in De Haan? Dan moet je natuurlijk nog een geschikte camping vinden. Er zijn heel wat leuke campings in De Haan waar we een staanplaats kunnen aanbevelen. Denk bijvoorbeeld maar aan Camping Lispanne en Camping Capri. Als je ervoor kiest om een stacaravan te kopen bij stacaravan dealer Debaillie, dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale staanplaats in De Haan. Dankzij ons uitgebreide netwerk van campings over heel België en daarbuiten geniet je eender waar van jouw tweede verblijf.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een stacaravan in Middelkerke

Wat kost een stacaravan in De Haan?

Als je een nieuwe stacaravan gaat kopen in De Haan, dan moet je rekening houden met het kostenplaatje. Voor een instapmodel moet je een budget voorzien van 50.000 tot 70.000 euro. De prijs van een caravan zal vooral beïnvloed worden door de grootte en de keuze van de materialen voor de afwerking. Kies je voor kwaliteit en ga je voor uiterst duurzame materialen? Dan betaal je natuurlijk iets meer.

Een tweedehands stacaravan kopen? Dan zal de prijs lager zijn in vergelijking met de aankoop van een nieuwe stacaravan. De leeftijd en staat van de caravan zullen daar vooral bepalend zijn voor de prijs.  Zijn er vochtproblemen aanwezig in de caravan? Dan zal dit de prijs enorm drukken.

Wat kost het om een stacaravan te vervoeren naar De Haan?

Om een stacaravan te transporteren heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een nieuwe stacaravan koopt bij Caravancenter Debaillie dan is deze dienst inbegrepen in de prijs. We bekijken dit wel altijd geval per geval.

Ik heb nog geen staanplaats gevonden in De Haan. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat kan. Caravancenter Debaillie heeft goede contacten met campings in heel België. Hierdoor kunnen we je helpen aan een prachtige staanplaats.

Is een stacaravan hetzelfde als een chalet?

Neen, er is een verschil tussen een stacaravan en een chalet. ze verschillen voornamelijk in materiaal, mobiliteit, ontwerp, comfort en prijs. Chalets, vaak van hout, zijn stationair en bieden een traditioneel, rustiek uiterlijk met betere isolatie en comfort, vooral in extreme weersomstandigheden. Stacaravans daarentegen zijn gemaakt van lichtere materialen zoals aluminium, zijn makkelijker te verplaatsen en hebben een moderner ontwerp. Over het algemeen zijn chalets duurder dan stacaravans vanwege hun robuustere bouw en grotere afmetingen.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over ons aanbod stacaravans?
Vraag de brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen