Stacaravan te koop in Nieuwpoort

Wil je een nieuwe stacaravan kopen in Nieuwpoort? Onze stacaravans worden vervaardigd uit de beste materialen. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan stacaravans ontdek je bij ons zeker het perfecte vakantieverblijf dat bij je past.
Stacaravan te koop in Nieuwpoort
scroll down
5 Jaar Garantie

TOT 5 JAAR GARANTIE

Uitgebreid Aanbod

GROOT AANBOD

meer dan 450 tevreden klanten

+ 450 TEVREDEN KLANTEN

ervaring

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

financiering op maat

FINANCIERING OP MAAT

Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Waarom een stacaravan kopen in Nieuwpoort?

Nieuwpoort is één van de populairste badsteden aan onze Belgische kust. Nieuwpoort telt ruim 11.000 inwoners en heeft heel wat mogelijkheden, zowel voor jong en oud. Heel wat mensen kiezen ervoor om hier een stacaravan te kopen aan zee om volgende redenen:

Nieuwpoort is een badplaats die heel goed bereikbaar is. Via belangrijke wegen is het verbonden met Middelkerke, Oostende en Veurne. Met de kusttram kun je bovendien heel vlot nabijgelegen badplaatsen bezoeken.

Nieuwpoort telt ook heel wat leuke bezienswaardigheden. Denk maar aan de Vismijn, het stadhuis op het Marktplein, De Ganzenpoot, het Koning Albert I monument met daaronder het interactieve bezoekers centrum Westfront en nog zoveel meer.

Ook aan evenementen zeker geen gebrek in deze leuke stad. Tijdens de zomermaanden heeft Nieuwpoort een zeer uitgebreide activiteiten kalender. Zo zijn er heel wat avond- en rommelmarkten, heb je de jaarlijkse Sint-Bernardusfeesten en 1 keer per jaar strijkt Airland neer in Nieuwpoort, het grootste springkastelendorp en de leukste hindernisbaan van Europa. Zo moet je zelf geen springkasteel huren tijdens je verblijf aan zee.

Nieuwpoort beschikt ook over een zeer gezellig zeedijk. Na een stevige wandeling kun je heerlijk uitblazen met een ijsje in één van de vele gezellige brasserieën en van een oogverblindende zonsondergang genieten.

Nog aan het twijfelen om een stacaravan te kopen in Nieuwpoort? Dan kunnen misschien de sportfaciliteiten je over de streep trekken. Je kan er aan watersport doen, boogschieten, golfen, voetballen en heel veel wandelen (in de Victoria Kleiputten, de Ijzermonding, het Praatbos,…).

Populaire campings in Nieuwpoort

Als je beslist hebt om een stacaravan te kopen in Nieuwpoort, dan moet je natuurlijk nog een geschikte camping vinden. Er zijn heel wat fijne campings waar we je een staanplaats kunnen aanbevelen. Zo is er bijvoorbeeld camping Kompas.

Als je ervoor kiest om een stacaravan te kopen bij stacaravan dealer Debaillie, dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale staanplaats in Nieuwpoort. Dankzij ons uitgebreide netwerk van campings over heel België en daarbuiten geniet je eender waar van jouw tweede verblijf.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een stacaravan in Nieuwpoort

Wat kost een stacaravan in Nieuwpoort?

Als je een gloednieuwe stacaravan koopt in Nieuwpoort, dan moet je rekening houden met een budget van 50.000 tot 70.000 euro voor een instapmodel. De prijs van een stacaravan zal vooral beïnvloed worden door de grootte en de keuze van de materialen voor de afwerking. Kies je voor kwaliteit en ga je voor duurzame materialen? Dan betaal je iets meer.

Een tweedehands stacaravan kopen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zal de prijs lager zijn in vergelijking met de aankoop van een nieuwe stacaravan. De leeftijd en staat van de caravan zullen daar vooral bepalend zijn voor de prijs.  Zijn er vochtproblemen aanwezig in de caravan? Dan zal dit de prijs voor de stacaravan enorm drukken.

Wat kost het om een stacaravan te vervoeren naar Nieuwpoort?

Om een stacaravan te vervoeren heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een nieuwe stacaravan koopt bij Caravancenter Debaillie dan is deze dienst inbegrepen in de prijs. We bekijken dit wel altijd geval per geval.

Ik heb nog geen staanplaats gevonden in Nieuwpoort. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat kan. Caravancenter Debaillie heeft goede contacten met campings in heel België. Hierdoor kunnen we je helpen aan een prachtige staanplaats.

Is een stacaravan hetzelfde als een chalet?

Stacaravans en chalets verschillen door hun constructie, mobiliteit, design, comfortniveau en kosten. Chalets zijn meestal van hout, permanent gevestigd en bieden een nostalgische, landelijke charme met geavanceerde isolatie en comfort, ideaal voor strenge weersituaties. Stacaravans zijn lichter, vaak gemaakt van aluminium, en bieden meer flexibiliteit in verplaatsing met een moderner ontwerp. Chalets zijn over het algemeen duurder dan stacaravans, gezien hun duurzamere constructie en grotere afmetingen.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over ons aanbod stacaravans?
Vraag de brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen