Stacaravan te koop in Westende

Wil je een kwalitatieve stacaravan kopen in Westende? Onze stacaravans worden gemaakt met zorg de duurzaamste materialen. We hebben een heel ruim aanbod waardoor je zeker het perfecte vakantieverblijf zal vinden dat bij je past.
Stacaravan te koop in Westende
scroll down
5 Jaar Garantie

TOT 5 JAAR GARANTIE

Uitgebreid Aanbod

GROOT AANBOD

meer dan 450 tevreden klanten

+ 450 TEVREDEN KLANTEN

ervaring

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

financiering op maat

FINANCIERING OP MAAT

Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Nieuw

BIARRITZ

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Biarritz
Read more
Nieuw

MARSEILLE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Marseille
Read more
Nieuw

FLORENCE

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Florence
Read more
Nieuw

ANTIBES

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Antibes
Read more
Nieuw

TOULOUSE

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Toulouse
Read more
Nieuw

BORDEAUX

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Bordeaux
Read more
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Ben je op zoek naar een stacaravan te koop in Westende? Bij Caravancenter Debaillie vind je een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands stacaravans die perfect aansluiten op jouw wensen. Verken onze collectie van hoogwaardige merken zoals Positano, Megève, Lausanne, Kensington, Aspen en Courchevel. Of je nu kiest voor luxe, comfort of duurzaamheid, wij hebben de ideale stacaravan voor jou. Bekijk ons aanbod vandaag nog en vind de stacaravan van je dromen!

Waarom een stacaravan kopen in Westende?

Westende is een deelgemeente van Middelkerke en ligt aan de Belgische kust. Middelkerke ligt dan weer tussen Nieuwpoort en de koningin der badsteden, Oostende. In Westende valt er verrassend veel te zien en is het aangenaam vertoeven. Heel wat Belgen kiezen ervoor om hier een stacaravan te kopen aan zee om verschillende redenen:

Eerst en vooral: Westende is een badstad met heel wat bezienswaardigheden die je het hele jaar door kunt komen bewonderen. Zo heb je bijvoorbeeld Villa Les Zéphyrs en De “Kleine Bamburg”. Ook zijn er jaarlijks tal van leuke evenementen. Zo kun je het Zandsculpturenfestival of het stripfestival bezoeken. Als je een stacaravan koopt in Westende, dan heb verveel je je nooit. Daarnaast kan je je ook naar hartenlust uitleven tijdens het beoefenen van heel wat sporten. In Westende kun je badmintonnen, handballen, voetballen, fietsen en Wandelen.

Het strand van Westende ligt deels in de duinen en deels in de bolders. Het is een heel aangenaam strand en het wordt dagelijks opgeruimd in de zomers.

Hou je van lekker eten en drinken? Ook hiervoor kun je terecht in Westende. Strijk gewoon neer op één van de gezellige terrasjes of cafés in het centrum van Westende. Lekker genieten in het zonnetje of juist in de schaduw om wat verkoeling op te zoeken. Het kan allemaal. Zoek je nog een leuke locatie om een stacaravan te kopen? Dan is Westende beslist het overwegen waard.

Voor meer info kun je terecht op de website van Westende

Populaire campings in Westende

De beslissing genomen om een stacaravan te kopen in Westende? Dan moet je natuurlijk nog een geschikte camping vinden met bijhorende staanplaats. Er zijn heel wat fijne campings waar we je een staanplaats kunnen aanbevelen. Zo is er bijvoorbeeld camping Kompas en RACB camping.

 Als je ervoor kiest om een stacaravan te kopen bij stacaravan dealer Debaillie, dan gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte staanplaats in Westende. Dankzij ons uitgebreide netwerk van campings over heel België en daarbuiten geniet je eender waar van jouw tweede verblijf.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een stacaravan in Westende

Wat kost een stacaravan in Westende?

Als je een stacaravan koopt in Westende of een andere badplaats, dan moet je rekening houden met een budget van ongeveer 50.000 tot 70.000 euro voor een instapmodel. De kostprijs van een caravan zal vooral beïnvloed worden door de grootte en de keuze van de materialen voor de afwerking. Kies je voor kwaliteit en ga je voor duurzame materialen? Dan betaal je iets meer.

Een tweedehands caravan kopen? Dat is natuurlijk ook een optie. Dan zal de prijs nog lager zijn. De leeftijd en staat van de stacaravan zullen daar bepalend zijn voor de prijs.  Zijn er vochtproblemen aanwezig in de caravan? Dan zal dit de prijs enorm drukken.

Wat kost het om een stacaravan te vervoeren naar Westende?

Om een stacaravan te vervoeren naar een camping in Westende heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een nieuwe stacaravan koopt bij Caravancenter Debaillie dan is deze dienst inbegrepen in de prijs. We bekijken dit wel altijd geval per geval.

Ik heb nog geen staanplaats gevonden in Westende. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat kan. Caravancenter Debaillie heeft goede contacten met campings in heel België. Hierdoor kunnen we je helpen aan een prachtige staanplaats.

Is er een verschil tussen een stacaravan en een chalet?

Jazeker, stacaravans en chalets zijn verschillend. Chalets, meestal gebouwd van hout, blijven op een vaste plek en hebben een klassieke, landelijke stijl met superieure isolatie en comfort, vooral onder zware weersomstandigheden. Stacaravans, vervaardigd uit lichtere materialen zoals aluminium, zijn mobieler en sporten een meer hedendaagse look. Chalets zijn over het algemeen prijziger dan stacaravans, gezien hun stevigere constructie en grotere omvang.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over ons aanbod stacaravans?
Vraag de brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen