Stacaravan te koop in Knokke-Heist

Op zoek naar een stacaravan te koop in Knokke-Heist? Onze stacaravans worden gemaakt uit de meest kwalitatieve materialen. Dankzij ons groot aanbod aan stacaravans ontdek je bij caravancenter Debaillie zeker het perfecte vakantieverblijf dat bij je past.
Stacaravan te koop in Knokke-Heist
scroll down
5 Jaar Garantie

TOT 5 JAAR GARANTIE

Uitgebreid Aanbod

GROOT AANBOD

meer dan 450 tevreden klanten

+ 450 TEVREDEN KLANTEN

ervaring

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

financiering op maat

FINANCIERING OP MAAT

Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Waarom een stacaravan kopen in Knokke-Heist?

Knokke-Heist situeert zich aan de Belgische Kust tussen Zeebrugge en Cadzand (Nederland). Het is met voorsprong één van de bekendste en vooral exclusiefste badplaatsen in België. Zowel in de zomer als in de winter valt er vanalles te beleven in Knokke. De badstad heeft heel wat troeven waardoor heel wat mensen ervoor kiezen om hier een stacaravan te kopen aan zee.

Zo zijn er heel wat leuke plekjes die je kunt bezoeken: het For Freedom Museum over WOII, Sincfala (het museum van de Zwinstreek), het Zwin zelf natuurlijk, het Grand Casino voor een avondje plezier met vrienden en nog zoveel meer. Jaarlijks gaan er ook heel wat activiteiten door in Knokke, zoals het Carnaval, het internationaal vuurwerkfestival, het Cartoonfestival en Zoute Grand Prix, waar jaarlijks de meest exclusieve auto’s van België en omstreken naartoe komen (echt een aanrader voor autoliefhebbers).

Tijdens het jaar en zelf op zon- en feestdagen kun je naar Knokke-Heist afzakken om te winkelen. Sportfanaten kunnen zich dan weer uitleven bij Surfers Paradise, om te surfen uiteraard, en bij Lakeside Paradase, om te wakeboarden. Ook aan mooie fiets- en wandelroutes geen gebrek!

Echte levensgenieters? Dan kun je terecht in één van de sterrenrestaurants van Knokke-Heist (Boo Raan, Cuines 33 of Sel Gris). Liever een snelle hap? Dan kun je terecht in één van de vele strandbars die geopend zijn tijdens de maanden maart tot en met begin oktober.  

Op zoek naar een stacaravan te koop in Knokke-Heist? Bekijk dan zeker eens het aanbod van stacaravan dealer Debaillie. Naast nieuwe stacaravans kun je bij ons ook terecht voor tweedehands stacaravans.

Wil je meer weten over wat er allemaal te doen is in Knokke-Heist? Dan verwijzen we je graag door naar hun website.

Populaire campings in Knokke-Heist

Ben je overtuigd van al hetgeen Knokke-Heist je te bieden heeft gen wil je hier een stacaravan kopen? Dan moet je natuurlijk nog een geschikte camping vinden. Er zijn heel wat fijne campings waar we je een staanplaats kunnen aanbevelen.

Als je ervoor kiest om een stacaravan te kopen bij stacaravan dealer Debaillie, dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale staanplaats in Knokke-Heist. Dankzij ons uitgebreide netwerk van campings over heel België en daarbuiten geniet je eender waar van jouw tweede verblijf.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een stacaravan in Knokke-Heist

Wat kost een stacaravan in Knokke-Heist?

Een nieuwe stacaravan kopen in badplaats Knokke-Heist, dan moet je rekening houden met een budget van ongeveer 50.000 tot 70.000 euro voor een instapmodel. De prijs van een nieuwe stacaravan zal vooral beïnvloed worden door de grootte en de keuze van de materialen voor de afwerking. Kies je voor duurzame materialen of mag het net iets goedkoper zijn?

Een tweedehands stacaravan kopen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zal de prijs nog lager zijn. De leeftijd en staat van de caravan zullen daar bepalend zijn voor de prijs. Moet je veel renoveren aan de caravan? Dan zal dit de prijs enorm drukken.

Ik heb nog geen staanplaats gevonden in Knokke-Heist. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat kan. Caravancenter Debaillie heeft goede contacten met campings in heel België. Hierdoor kunnen we je helpen aan een prachtige staanplaats.

Wat kost het om een stacaravan te vervoeren naar Knokke-Heist?

Om een stacaravan te vervoeren naar Knokke-Heist dan heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een nieuwe stacaravan koopt bij Caravancenter Debaillie dan is deze dienst inbegrepen in de prijs. We bekijken dit wel altijd geval per geval.

Is er een verschil tussen een stacaravan en een chalet?

Ja er is een verschil tussen een chalet en een stacaravanIn tegenstelling tot stacaravans, die lichter zijn en vaak van aluminium gemaakt, zijn chalets stationair en vervaardigd uit hout, wat hen een authentiek, rustiek uiterlijk geeft met verbeterde isolatie en comfort, vooral in extreme klimaten. Stacaravans zijn daarentegen makkelijker te verplaatsen en hebben een modernere uitstraling. Chalets hebben meestal een hogere prijs dan stacaravans, dankzij hun robuustere bouw en groter formaat.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over ons aanbod stacaravans?
Vraag de brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen