Stacaravan te koop in Oostduinkerke

Wil je een nieuwe stacaravan kopen in Oostduinkerke? Onze stacaravans worden gemaakt met de duurzaamste materialen. Dankzij ons groot aanbod aan stacaravans te koop ontdek je bij ons zeker het perfecte vakantieverblijf dat bij je past.
Stacaravan te koop in Oostduinkerke
scroll down
5 Jaar Garantie

TOT 5 JAAR GARANTIE

Uitgebreid Aanbod

GROOT AANBOD

meer dan 450 tevreden klanten

+ 450 TEVREDEN KLANTEN

ervaring

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

financiering op maat

FINANCIERING OP MAAT

Lengte
Prijs
Jaar
Producttype (field_caravan_type)
Staat
Subcategorieën
Nieuw

BIARRITZ

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Biarritz
Read more
Nieuw

MARSEILLE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Marseille
Read more
Nieuw

FLORENCE

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Florence
Read more
Nieuw

TOULOUSE

Prijs op aanvraag
1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Toulouse
Read more
Meest populair
Nieuw

POSITANO

Prijs op aanvraag
900-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Positano
Read more
Nieuw

MEGÈVE

Prijs op aanvraag
900-1000-1100 x 370 / 2 of 3 slaapkamers
ref. Megève
Read more
Landelijk
Nieuw

LAUSANNE

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Lausanne
Read more
Nieuw

KENSINGTON

Prijs op aanvraag
1100 x 370 / 2 slaapkamers
ref. Kensington
Read more
Nieuw

ASPEN

Prijs op aanvraag
1100-1200 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Aspen
Read more
SUPER DELUXE
Nieuw

COURCHEVEL

Prijs op aanvraag
1300 x 400 / 2 slaapkamers
ref. Courchevel
Read more
SOLD
Tweedehands

SAPHIR

IRM
1000 x 400 / 2 slaapkamers
ref. IRM - Saphir
Verkocht

Een stacaravan kopen? Bij Caravancenter Debaillie vind je een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands stacaravans die perfect aansluiten op jouw wensen.

Waarom een stacaravan kopen in Oostduinkerke?

Oostduinkerke is een dorpje aan de Belgische Kust en een deelgemeente van Koksijde. Men durft Oostduinkerke ook wel eens de ‘parel aan de kust’ noemen. Het dorp heeft heel wat troeven waardoor heel wat mensen ervoor kiezen om hier een stacaravan te kopen aan zee.

Op cultureel vlak valt er in Oostduinkerke heel wat te beleven. Zo moet je zeker eens het militair kerkhof bezoeken, het oud stadhuis of de Witte Burg, veruit de mooiste duinenvilla van België. Bovendien is het nog de enige badplaats ter wereld waar garnalen nog te paard gevangen worden, zeker de moeite om eens te bekijken als je aan het wandelen bent over het mooie strand. Museumliefhebbers kunnen dan weer bijleren en cultuur opsnuiven in het museum voor sleutel en slot of in het heemkundig museum Florishof.

Ben je een echte actieveling en hou je van sporten? Dan kom je in Oostduinkerke zeker aan je trekken. Zwemmen, tennissen, golfen, zeilen, surfen,… Het kan allemaal! Dankzij een goed uitgebouwde sportinfrastructuur zijn zowat alle sporten hier mogelijk. Jaarlijks gaan er ook een aantal evenementen door in Oostduinkerke, zoals de garnaalfeesten, de week van de zee en de jaarlijkse carnavalsstoet. Amusement verzekerd dus!

Het zandstrand van Oostuinkerke is bijna een kilometer breed en rijkt helemaal tot aan het Franse Duinkerke. Een heel aangename plek om tijdens de zomermaanden te vertoeven met je gezin en om samen zandkastelen te bouwen.

Wil je een stacaravan kopen in Oostduinkerke? Bekijk dan zeker eens het aanbod van stacaravan dealer Debaillie. Naast nieuwe stacaravans kun je bij ons ook terecht voor tweedehands stacaravans.

Wil je meer weten over Oostduinkerke? Dan verwijzen we je graag door naar hun website.

Populaire campings in Oostduinkerke

Beslist om een stacaravan te kopen in Oostduinkerke, dan moet je natuurlijk nog een geschikte camping vinden. Er zijn heel wat fijne campings waar we je een staanplaats kunnen aanbevelen. Zo is er bijvoorbeeld camping Dunepark waarmee we een aangename samenwerking hebben.  

 Als je ervoor kiest om een stacaravan te kopen bij stacaravan dealer Debaillie, dan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale staanplaats in Oostduinkerke. Dankzij ons uitgebreide netwerk van campings over heel België en daarbuiten geniet je eender waar van jouw tweede verblijf.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een stacaravan in Oostduinkerke

Wat kost een stacaravan in Oostduinkerke?

Als je een nieuwe stacaravan koopt in Oostduinkerke, dan moet je rekening houden met een budget van ongeveer 50.000 tot 70.000 euro voor een instapmodel. De kostprijs van een stacaravan zal vooral beïnvloed worden door de grootte en de keuze van de materialen voor de afwerking. Kies je voor kwaliteit en ga je voor duurzame materialen? Dan betaal je iets meer.

Een tweedehands stacaravan kopen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zal de prijs nog lager zijn. De leeftijd en staat van de caravan zullen daar bepalend zijn voor de prijs.  Zijn er schimmelproblemen aanwezig in de caravan? Dan zal dit de prijs enorm drukken.

Wat kost het om een stacaravan te vervoeren naar Oostduinkerke?

Voor het transport van een stacaravan naar een camping in Oostduinkerke heb je een vrachtwagen nodig en begeleidingsvoertuigen. Als je een nieuwe stacaravan koopt bij Caravancenter Debaillie dan is deze dienst inbegrepen in de prijs. We bekijken dit wel altijd geval per geval.

Ik heb nog geen staanplaats gevonden in Oostduinkerke. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat kan. Caravancenter Debaillie heeft goede contacten met campings in heel België. Hierdoor kunnen we je helpen aan een prachtige staanplaats.

Is er een verschil tussen een stacaravan en een chalet?

Er bestaat een duidelijk verschil tussen stacaravans en chalets. Chalets zijn typisch gemaakt van hout, staan vast op één plek en pronken met een traditionele, rustieke stijl, gecombineerd met uitstekende isolatie en comfort voor alle weersomstandigheden. Stacaravans, gemaakt van materialen zoals aluminium, zijn flexibeler qua locatie en hebben een modernere vormgeving. Qua prijs liggen chalets hoger dan stacaravans, vanwege hun stevigere structuur en grotere grootte.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over ons aanbod stacaravans?
Vraag de brochure aan!
Ben je op zoek naar meer informatie? Wil je graag de mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons je gegevens en wij nemen zelf contact op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Inlichtingen verkoop en verhuur:
sales@debaillie.com

Inlichtingen algemeen:
info@debaillie.com

Ma - Vr: 08u30 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: 10u00 - 16u00
Bij voorkeur na afspraak.
Enkel op feestdagen gesloten.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen

* verplicht in te vullen